Tomislav Anadolac

[ CEO ]

Dvojica prijatelja, bivši vojni piloti, Hrvoje i Tomislav su proizvođači najnagrađivanijeg hrvatskog gina, Old Pilot’s Gin. Danas je gin prepoznat u svijetu, a nositelj je priznanja sa nekih od najelitnijih natjecanja u svijetu jakih alkoholnih pića. Pa je tako Old Pilot’s Gin ove godine osvojio zlatnu medalju na SFWSC (San Francisco World Spirit Competition), a kasnije iste godine je u Londonu na International Wine&Spirit Competition osvojio zlatnu medalju te je proglašen najboljim ginom na svijetu u kategoriji London Dry Gin.

Sam gin sadrži isključivo sastojke koji rastu na tlu RH, a karakterizira ga spoj Mediterana i kontinentalne Hrvatske. Drugi važan sastojak je hrvatska kreativnost, pamet i upornost koja je ovaj proizvod napravila i plasirala na svjetsko tržište.

Story telling i branding je radio kreativni team agencije Kofein koji su zajedno sa Hrvojem i Tomislavom napravili prepoznatljiv vizualni identitet koji definira brand ovog proizvoda.

Bez kompromisnost oko kvalitete i diferencijacija prilikom definiranja samog vizualnog identitet određuju put kojim se razvija ovaj proizvod.

[ Releated Sessions ]

All Sessions by Tomislav Anadolac