Kata Barišić

[ Poduzetnica ]

Kata Barišić diplomirana je ekonomistica, inovatorica i uspješna serijska poduzetnica.

Prošli tjedan od mreže Women in Adria proglašena za naj poduzetnicu u kategoriji ‘Startup potencijal’.

Vlasnica je PokloniMe.hr – prvog hrvatskog webshopa za iskustvene i personalizirane poklone za sve prigode, putem kojeg preko 8 godina za stotine tisuća korisnika stvara sretne priče i nezaboravne uspomene.

 

Prije 3 godine pokrenula je i višestruko nagrađivani Startup ZagrebTimeTravel – prvu digitalnu turu koji ponudu grada Zagreba posjetiteljima prezentira kao putovanje kroz vrijeme, uz pomoć novih tehnologije proširene i virtualne stvarnosti.

Projekt je 2016. godine osvojio nagradu grada Zagreba u sklopu Startup Factory-a u ZICER-u. Također, osvojio je 1. nagradu u kategoriji “Poduzetništvo” od Zagrebačke banke, kao i 1. nagradu javnosti na glasovanju preko društvenih mreža. Također je bio finalist za Inovaciju godine 2018. od strane Hrvatske Turističke Zajednice. U 2019. godini dobili smo nagradu grada Zagreba za Inovativne projekte te Zlatnu medalju i nagradu za Najbolju turističku Inovaciju na INOVA-sajmu inovacija 2019 g.

Kata vjeruje da je život iskustvo i da samo o nama ovisi kakvo i zato kroz sve svoje projekte za svoje korisnike stvara nezaboravne doživljaje i uspomene. Svoju tajnu kako joj uspijeva da dugi niz godina sa svojim projektima kontinuirano puni novinske članke otkriti će nam na panelu.

[ Releated Sessions ]

All Sessions by Kata Barišić