Kaja Pavlinić

[ Osnivačica startupa Tinja ]

Kaja Pavlinić -rođena 30. ožujka 1996. godine, trenutno pohađa diplomski studij Računarstva na FER-u u Zagrebu, ali njeni interesi uključuju i društveno korisne aktivnosti te međunarodne
odnose. U 2014., odabrana je za Benjamin Franklin Transatlantic Fellowship program u SAD-u, postavši članica alumni zajednice američkog State Departmenta. Od tada, sudjelovala je na raznim konferencijama mladih, od kojih su neke YLTE 2015 u Bratislavi i GIF 2016 u Berlinu. Osvojila je Future Leaders 2017 nagradu, koju dodjeljuje Mreža hrvatskih žena. Osnivačica je startupa Tinja, koji se bavi obnovljivim izvorima energije, a trenutno također vodi i antikorupcijski projekt Integritas, kojeg financira Američko veleposlanstvo u Zagrebu. U 2017. godini, govorila je na nekoliko konferencija, mentorirala sudionike na Global-In Fellowship programu u Berlinu i postala članicom Vijeća mladih Predsjednice Republike Hrvatske te članicom Savjeta mladih Grada Varaždina.

Tijekom 2018. godine nastavlja sa sudjelovanjem u mnogim projektima, pohađa UN Akademiju i studentski program Akademije za politički razvoj, glavni je organizator 3. izdanja ZAGiMUN konferencije, a kao mentorica sudjeluje i na Balkan Youth Forum programu u Bugarskoj. Kaja je također aktivna u udruzi FORa Zeleni prozor.

Krajem 2018. počinje djelovati kao Young European Ambassador. Trenutno, sudjeluje u organizaciji nekoliko projekata u 2019. i 2020. godini.

[ Releated Sessions ]

All Sessions by Kaja Pavlinić