Igor Vukasović

[ Direktor/Menadžer Korporativnih komunikacija Addiko banke ]

Nakon bogatog PR agencijskog iskustva, prelazi u korporativni sektor te je od 2011. Direktor/Menadžer Korporativnih komunikacija Addiko banke.

Od 2014. je i predavač na Edward Bernaysu, a od 2009. vanjski suradnik na Fakultetu političkih znanosti na kojima predaje na kolegijima vezanim uz korporativne komunikacije, odnose s javnošću i upravljanje brandovima. Tijekom 2015. i 2016. također je kao Direktor Korporativnih komunikacija Addiko Grupe bio nadležan za komunikacijske aktivnosti banaka u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Austriji, te je vodio komunikacijski aspekt privatizacije i rebrandinga Grupe.

Diplomirao je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, završio ‘Business Learning Excellence for Development Leadership and Management’ program na IEDC BLED, te ‘Integrated Approach to PR’ program London School of Public Relations, a nikako da se ozbiljnije pozabavi s doktorskim studijem kojeg je davno upisao. Autor je više znanstvenih članaka i novinarskih radova.

Član je žirija GrandPRix nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću, a kao član ‘Odbora za turizam’ i ‘Odbora za Trgovinu i investicije’ angažiran je u Američkoj gospodarskoj komori.

[ Releated Sessions ]

All Sessions by Igor Vukasović