Dunja Dua Maričević

[ Direktorica i osnivačica agencije Pragma komunikacije ]

S više od dvadeset godina rada u upravljanju komunikacijama i pet godina u medijima, pripada grupi vodećih profesionalaca i praktičara na tržištu. Znanje i iskustvo stjecala je u agencijskom i korporativnom sektoru a već više od 17 godina vodi Pragma komunikacije – jednu od najnagrađivanijih i najuspješnijih nezavisnih agencija za odnose s javnošću u Hrvatskoj.

Certificirana je predavačica i praktičarka Chartered Institute of Public Relations (CIPR) i Hrvatske udruge za odnose s javnoću (HUOJ) u kojoj je ujedno i dugogodišnja članica Nadzornog odbora.

Tijekom godina je radila sa vodećim domaćim i međunarodnim tvrtkama i organizacijama na području strateškog savjetovanja, upravljanja komunikacijama, kriznom komuniciranju te kreiranju komunikacijskih projekata i kampanja.

Uspješnim vođenjem nezavisne agencije potvrđuje poduzetnički duh i iskustvo koje uspješno koristi za upravljanje vlastitim biznisom ali i isporuku dodane vrijednosti u segmentu savjetovanja klijenata. Potvrda kvalitete rada agencije i njezinog visokokvalificiranog tima su brojne nagrade kao što su Global Effie 2018 i 2019 za najučinkovitiju nezavisnu agenciju, pet Grand Prix-eva Hrvatske udruge za odnose s javnošću te niz drugih priznanja.

[ Releated Sessions ]

All Sessions by Dunja Dua Maričević