Ana Šimunović

[ Komunikacijskih savjetnica ]

Ana Šimunović je međunarodno certificirana (CIPR) komunikacijskih savjetnica i autorica modela Konverzacijska agilnost. Ujedno je i certificirani Conversational Intelligence Coach te jedina certificirana edukatorica Situational Leadershipa II u Hrvatskoj.

Edukacijama, radionicama i ostalim komunikacijskim formatima, na hrvatskom ili engleskom jeziku, te svojom strašću prema poslu Ana pomaže poslovnim ljudima i organizacijama usavršiti svoje javne i medijske nastupe, vještine uvjerljivog komuniciranja, uspješnog prodavanja i učinkovitog vođenja ljudi kroz sve organizacijske procese. Do sada je održala na stotine edukacija, radionica, treninga, predavanja i individualnih savjetovanja za predsjednike i članove uprava, srednji menadžment i razne timove vodećih hrvatskih te stranih tvrtki i organizacija. Uspješna je poduzetnica koja vodi svoju tvrtku već 9 godina. Predaje i na prvoj hrvatskoj visokoj školi za komunikacijski menadžement Edward Bernays te na veleučilištu VERN. Uz to, istupa u medijima u kojima komunikacijski analizira nastupe javnih osoba i aktualna društvena događanja.

Osmišljava, priprema i održava predavanja, radionice, treninge, individualne edukacije i savjetovanja iz područja javnog i medijskog nastupa, leadershipa, prezentacijskih, komunikacijskih i prodajnih vještina te odnosa s javnošću. Do sada je samostalno održala stotine edukacija, radionica, treninga i individualnih savjetovanja za vodeće hrvatske i strane tvrtke poput British American Tobacca, Styrie, Lidla, Dukata, Novo Nordiska, Adidasa, Boscha, Red Bulla, Atlantic Grupe, Hrvatske turističke zajednice, PrimaPharme, Imaga, Abbotta, itd. Osmislila je i provodila strategije odnosa s javnošću za vodeće domaće i strane organizacije poput Agencije za mobilnost i programe Europske unije i Pulskog filmskog, itd.

Čest je govornik na međunarodnim i hrvatskim poslovnim konferencijama poput Tokyo FinSum, #PRilika, SHIFT, Executive Sales Adria Summit, Superprodavač, PR days, Akademije za politički razvoj i drugima. Mentorica je startup timovima iz područja javnog nastupanja i poslovnog prezentiranja. Aktivni je član strukovnih udruženja Chartered Institute of Public Relations, Hrvatske udruge za odnose s javnošću te Akademije za politički razvoj.

[ Releated Sessions ]

All Sessions by Ana Šimunović